Victoria na winst in wachtkamer

mrt 7th, 2013 | By | Category: Squash in Nederland

De squashers van Van Cleef Productions Victoria Rotterdam wonnen gisteravond voor de achtste keer in de elf gespeelde wedstrijden dit seizoen en blijven daardoor meedoen in de strijd om het landskampioenschap.

De equipe van manager John de Paauw versloeg Maastricht redelijk eenvoudig met 9-3. In de eerste partij was Roshan Bharos weliswaar volledig kansloos tegen Rick Penders, de Victoriaan pakte slechts 13 punten in drie games (0-3), maar Piedro Schweertman en Stephen Cooke stelden vervolgens orde op zaken door respectievelijk Dylan Bennett en de Belg Sam van Brusselen met 3-0 opzij te zetten.

Er zijn nog twee speelrondes te gaan in de eredivisie, maar Victoria heeft nog slechts één wedstrijd voor de boeg. De Rotterdammers zullen over twee weken aandachtig toeschouwer zijn bij het treffen tussen de enig overgebleven concurrent in de strijd om de titel: koploper Esrein ’25 en HSRC. Wint Esrein, dan is die Twentse club voor het eerst in de geschiedenis landskampioen. Winnen de Hagenaars, dan wordt alles een week later beslist in de laatste speelronde. Victoria neemt het dan in Dronten op tegen het plaatselijke KEAN Flevoparq.

Van Cleef Productions Victoria Rotterdam-NLCom ICT Solutions/Maastricht (m) 9-3.
Piedro Schweertman-Dylan Bennett 3-0 (11-6, 11-6, 11-6).
Stephen Cooke-Sam van Brusselen (Bel) 3-0 (11-5, 11-6, 11-5).
Roshan Bharos-Rick Penders 0-3 (4-11, 4-11, 5-11).


Comments are closed.